• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

divendres, 5 de desembre del 2014

Nou número, el 60, de 'Madrid Carlista'



 

Ja és al carrer el número seixanta de la publicació 'Madrid Carlista'. Absolutament recomanable, la revista del Partido Carlista de Madrid es centra en l'alt nivell de podrit del Regne d'Espanya (el títol central és un expressiu 'El hedor nacional') però també analitza el canvi climàtic, el gir socialista o la més que bona acció d'Evo Morales al capdavant del govern bolivià. Morales ha aconseguit, per exemple, el suport dels maoistes bolivians. La darrera plana és dedicada al senador carlista del País Valencià, Manuel Polo y Peylorón (1870-1913) de qui acaba de ser publicada una biografia.
Pel que fa al debat nacional inclou dos articles que cal llegir especialment. El primer, 'Hermosas palabras', sobre la diferència de posició del Regne Unit i del Regne d'Espanya sobre l'autodeterminació citant la frase de David Cameron:
"Vaig poder impedir la celebració del referèndum, però no ho vaig fer. Calia escoltar el poble escocès i als seus representants. Som una democràcia."
En la mateixa línia hi ha l'article "El país de las tribus" que acaba amb una encertada sentència: "Seguim essent tribus amb atributs de nacions, s'ignori o no, i mentre no s'adoptin fórmules de poder compartit entre iguals, no anirem enlloc".

Podeu consultar el contingut íntegre de 'Madrid Carlista' aquí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada