• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimecres, 20 d’abril del 2022

Convocatòria de l'Aplec carlista de Montejurra de 2022



La commemoració carlista començarà dissabte 7 de maig al Cercle Carlista de Lizarra (Estella) amb una trobada de carlistes de totes les nacionalitats de Les Espanyes. Seguirà el 8 de maig a les 10.00 del matí amb el tradicional viacrucis, al qual ha seguit un record als militants morts fa 46 anys, una missa al Monestir de Iratxe, i l'homenatge als dos companys morts per trets el 1976 davant el monòlit que els recorda: Ricardo García Pellejero i Aniano Jiménez. 

 La cita de Montejurra, enguany amb el lema «Història nostra, memòria viva i mestra de la vida», ha continuat amb un acte polític a les 13:00 hores del Partit Carlista a la campa de la Fuente de la Tejería, i un dinar. D'aquesta manera el Partit Carlista es proposa que no s'oblidi que va passar a Montejurra i que «sigui coneguda la veritat d'uns crims els autors materials van ser amnistiats el 1977 i les seves víctimes reconegudes en 2003 com« víctimes del terrorisme », una cosa« insuficient ». May be an image of una o diverses persones i text que diu 'MONTEJURRA 2022 × TOTS I TOTES A MONTEJURRA! Dissabte 7 de maig 17:00h. Reunió al Cercle Carlista d'Estella de carlins de totes les nacionalitats. Diumenge 8 de maig 10:00h. Pujada a Montejurra. 13:00h. Reunió de tots els carlins en la campa-font de la Teixiria.'


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada