• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dissabte, 13 de març del 2021

Programa polític del Partit Carlista. Punts per al segle XXI

Davant la contínua situació de crisi social, política, territorial i econòmica, des del PARTIT CARLISTA han pres consciència del paper com a dinamitzadors del debat i, per això, han sintetitzat la nostra línia d'actualització programàtica que presentem en el fullet adjunt.

Es tracta d'una adaptació i posada a el dia de tots aquells punts que al llarg de la història el PARTIT CARLISTA ha considerat fonamentals per a la construcció d'una societat més participativa, democràtica i lliure.

Amb ells es pretén posar sobre la taula aquells principis que avui haurien de replantejar-se en el si de la nostra societat tenint com a objectiu final d'aquest debat l'impuls d'un nou procés constituent que culmini en la redacció d'una carta magna lliure de qualsevol lligam del passat, més justa i coherent amb els nostres temps. 

Enllaç al text en català


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada