• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimarts, 10 de març del 2015

La PAC per a la pagesia. No per als absentistes! Signa la denúncia




La Unión de Unions de Pagesos (organització estatal a la que està confederada Unió de Pagesos) ha presentat denúncia a la Comissió Europea contra el Govern d’Espanya per l’incompliment de la normativa de la Unió Europea (UE) en els reals decrets que regulen, a partir d’aquest any, l’aplicació de la nova Política Agrària Comuna (PAC), així com pel presumpte i reiterat pagament fraudulent en els darrers anys a persones físiques i jurídiques que no reunien les condicions per ser beneficiaris dels ajuts directes de la PAC al no ser agricultors. Aquestes il·legalitats, si no es depuren, suposaran retallades de fins a 41,5 milions d’euros anuals a Catalunya (el 15% de cada beneficiari i discriminacions il·legals a joves i sectors mediterranis).

La Unió d’Unions, la Unió de Pagesos i la resta d’Unions d’altres comunitats autònomes hem iniciat una campanya d’adhesions a la denúncia per a que la ciutadania de la Unió Europea major de 18 anys que ho vulgui pugui signar la seva adhesió a la denúncia. Per tant, a més de vosaltres, els vostres familiars, parents, amics,… que ens vulguin donar suport, ho poden fer.

Una vegada signada l’adhesió lliureu-la a les nostres oficines arreu del territori, per poder-la fer arribar a la Comissió Europea. El primer lliurament d’adhesions el farem el 12 de març a les 10 del matí a l’oficina de la Comissió Europea a Barcelona (Passeig de Gràcia, 90).

Us adjuntem el model d’adhesió per a recollir fins a 10 signatures per full, també us el podeu descarregar a la web: www.uniopagesos.cat i en trobareu a les nostres oficines.

La denúncia i les adhesions pretenen aconseguir:

- Corregir l’il·legal aplicació de la PAC que fa el Govern de l’Estat espanyol i eliminar la reducció d’un 15% anual en els nous drets del pagament bàsic.
- Que no cobrin il·legalment ajuts directes absentistes, gestors immobiliaris o camps de golf.
- Que es permetin les donacions de drets als familiars de 2n grau.
- Que no hi hagi discriminacions en l’ajut addicional del 25% del pagament base als agricultors joves que no tenen conreus que percebessin ajuts directes de la PAC.
- Que no hi hagi discriminacions a productors professionals de fruites, hortalisses, vinya, flor i planta i equí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada