• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimarts, 5 d’abril del 2016

Barcelona revoca per unanimitat la Medalla d'Or a Cristina de Borbó, germana de l'usurpador

Unanimitat. El ple de Barcelona va aprovar l'u d'abril revocar la Medalla d'Or de la Ciutat a la infanta Cristina. "L'honor no es porta a la sang", ha insistit el primer tinent d'alcalde de la ciutat, Gerardo Pisarello, per presentar la proposició de revocació del reconeixement a la infanta.


 "La infanta ha de tornar a ser als ulls de l'Ajuntament la ciutadana Cristina de Borbó, sense cap privilegi", ha remarcat després d'apuntar que haurien preferit que hagués estat la mateixa infanta qui renunciés a la Medalla.
Per part de CiU, que quan el 2014 es va discutir aquesta mateixa proposició hi va votar en contra en considerar que la decisió no s'havia de prendre fins que la infanta no fos condemnada, Joaquim Forn ha remarcat que la imputació ja és un argument prou fort per retirar-li la Medalla. Ciutadans ha apuntat que l'actuació "poc exemplar i poc honorable" de la infanta justifica la revocació.

ERC, que és qui va demanar la revocació recollint una proposta de la societat civil, s'ha dirigit per mitjà d' Alfred Bosch a la infanta per dir-li: "Això no és teu, és de Barcelona i retorna a Barcelona". Al seu torn, el PSC ha apuntat que la imputació fa que la infanta "no sigui mereixedora" de la Medalla i que això no respon a raons polítiques o al debat sobre el model d'Estat. I el PP, tot i defensar la presumpció d'innocència, ha votat a favor de la revocació en considerar que hi ha hagut "comportaments poc ètics". La CUP, al seu torn, ha reiterat que demanaran revocar totes les medalles de la monarquia. El regidor Josep Garganté ha acabat recitant els versos de la cançó popular 'El rei vol corona': "Si el rei vol corona, corona li darem, que vingui a Barcelona i el coll li tallarem".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada