• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimecres, 31 de març del 2021

La Federació Reialista de Bretanya activa una secció al Morbihan

La Federació Reialista de Bretanya (Fédération Royaliste de Bretagne) va celebrar el 27 de març una trobada a Auray, a la regió bretona del Morbihan. Vinculada al moviment Action Française, la FRB és una organització en defensa de la descentralització de l'estat francès per tal d'assolir un veritable autogovern bretó. En un sentit similar existeix la Union Royaliste Bretagne Vendée Militaire també propera a l'AF. En un altre sentit hi ha la Fédération Bretonne Legitimiste alineada amb el moviment Unió de Cercles Legitimistes de França, fundat el 1979. Mentre els primers defensen la casa d'Orleans, encapçalada pel Comte de País, Joan. Els darrers són partidaris del pretendent Lluís Alfons de Borbó, de la Casa de Borbó i Duc d'Anjou. Una quarantena de bretons, la majoria joves, es van aplegar a Auray, i van acordar reactivar una secció de la FRB al Morbihan. 



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada