• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dissabte, 30 d’abril del 2022

El carlisme català torna a denunciar la retirada del monument de Montserrat, fet amb subscripció popular, al Requetè

Carlistes catalans van tornar al Monestir de Montserrat el 30 d'abril per protestar per la retirada del monument al requetè. S'hi va realitzar una ofrena floral i una oració pels màrtirs del Terç i de la Causa, davant de la Cripta-Mausoleu del Terç de Nostra Senyora de Montserrat.En l'acte hi van participar els dos sacerdots, i Andriana A.C. néta del requetè Comas, del Terç de Montserrat, i la professora Helena Escolano —directora del Club de Lectura carlista de Barcelona.

Javier Utrilla va recordar que els requetès del Terç de Montserrat no van sortir al combat impulsats per l'odi o les passions partidistes, sinó per defensar allò que més estimaven: Déu, la religió i la pàtria, i que aquest amor no consisteix només a voler el bé, sinó també a llançar-se decididament a la lluita quan el culte de Déu i el bé de les ànimes són en perill.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada