• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dissabte, 23 d’agost del 2014

Marxa contra el fracking i per la reforma agrària



La Plataforma Jaén Libre de Fracking ha endegat la Marxa contra el Fracking (o fracturació hidràulica) amb el lema 'Per l'aigua i per la terra, estem en peu de guerra!'. El fracking provoca contaminació de rius i aquífers, increment d'activitat sísima i destrucció ambiental. El moviment impulsor de la mobilització és el Sindicat Andalús de Treballadors (SAT) una organització socialista de base, autogestionaria i camperola.

Les principals reivindicacions de la marxa són:
- Un medi rural viu, just i sostenible
- Sobirania alimentària
- Defensa del territori
- Reforma agrària

Aquest darrer punt ens sembla prioritari car proposa que les aigües i les terres siguin públiques, la promoció de productes locals, un banc de terres públiques explotades de forma cooperativa que, com diu el SAT, siguin una alternativa "per un país segrestat per terratinents, especuladors i capitalistes". 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada