• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimarts, 26 d’agost del 2014

Vergonyós comunicat de l’Ajuntament de Cardedeu contra els trabucaires

En un breu comunicat, que es refereix a la denúncia del regidor del liberal Partit Popular, Jaime Gelada, contra els trabucaires de Cardedeu als que acusa de simular un afusellament per haver disparat els trabucs al seu carrer, l’Ajuntament diu que: “respecte els fets ocorreguts l’últim dia de Festa Major de Cardedeu, l’equip de govern de l’Ajuntament vol deixar constància que no aprova el comportament dels Trabucaires de Cardedeu, quan van actuar de manera molesta davant el domicili d’un regidor que no els és proper.

Però el pitjor arriba després, quan equipara indirectament el fet amb un acte violent, al dir que “els fets ocorreguts no representen de cap manera el sentir de tots els vilatans, que el que volen és una convivència pacífica i amable (és que potser els trabucaires van fer alguna actuació diferent d’aquesta), i gaudir de la Festa Major”.

Després el comunicat es torna a contradir sobre la importància dels fets, quan diu: “considerem que, d’aquesta manera, es donen motius per reaccionar, com ho han fet, desmesuradament, a ell i als mitjans de comunicació estatals poc amics de Catalunya” .


Tot plegat un despropòsit del consistori que governa l’alcaldessa de CiU, Calamanda Vila i Borralleras, a qui caldria com a mínim demanar que no segueixi el joc de dels populars, i avali amb comunicats les denúncies que està escampant Gelada contra el poble en general, i que defensi la seva gent.

També estaria força bé que li demanés explicacions a Gelada, per exemple, de per què fa piulades on mostra tatuatges amb emblemes nazis, o com és que després de demanar que es tapes el mural independentista de l’entrada del poble, aquest va ser esborrat de forma anònima l’agost de l’any passat, i després Gelada va denunciar a vuit veïns que van participar en la seva restauració, i que van ser condemnats a pagar 7.640 euros a Adif (propietari del mur) i a quatre dies de localització, o per què el membres del partit de Gelada, el PP, fan reiterades crides a la violència contra Catalunya, i mostren també repetidament emblemes nazis.

Però tot això no sembla preocupar gaire a l’equip de govern de Cardedeu. Sinó defensem les nostres tradicions no defensem la nostra pàtria.

Realment disparaven davant de la casa del regidor de Cardedeu?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada