• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dilluns, 20 d’octubre del 2014

El Rei Carles Xavier visitarà Galícia el proper cap de setmana



El Rei, Carles Xavier de Borbó-Parma, legítim hereu al tron espanyol, previst viatjar a les Espanyes per reunir-se amb els seu poble. En un comunicat, la Reial Ordre de la Legitimitat Proscrita (ROLP), creada el 16 d'abril de 1923 pel Rei Jaume III, anuncia que "Carles Xavier i Anna Maria estaran a Santiago de Compostel·la els dies 24 i 25 d'octubre ".

En el text es desgrana amb tot detall quin serà el programa de la visita a Galícia de la Família Reial:


- Divendres 24, Carles Xavier de Borbó-Parma oferirà a primera hora del matí una sèrie d'entrevistes amb diferents mitjans de comunicació de Galícia per, posteriorment, donar una conferència de contingut polític i històric en la Universitat de Santiago de Compostel·la.

- Després d'un dinar amb carlistes gallecs, Carles Xavier es reunirà amb diversos "vicecancellers i membres de la Reial Ordre", els màxims exponents d'aquest moviment al nostre país i que rebutgen la figura del rei Felip VI.

 
-Dissabte 26, el Rei anirà amb la seva dona, la periodista holandesa Anna Maria Cecilia Gualthérie van Weezel, a la Catedral de Santiago de Compostel·la per assistir, una hora després , a la Missa del Pelegrí. El més curiós del comunicat és el menjar que se celebrarà aquest mateix dia a l'hotel Hesperia Pelegrí, que serà presidida "pels Reis". Aquesta dinar serà sufragat pels seguidors de Carles Xavier, que hauran d'ingressar abans de la cita 55 euros per persona en un compte corrent del BSCH ES 25 0049 0128 5620 1089 623 indicant el nom de la/les persona/es que hi assistiran. 


L'estada a l'hotel també es pot realitzar directament indicant que es participa a la trobada carlista car s'ha gestionat un descompte. Les dades del mateix són:
Avda. Rosalía de Castro S/N Santiago de Compostela.
Telèfons de contacte 981 56 89 23 o 981 52 18 50, fax 981 52 17 77

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada