• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dijous, 22 de desembre del 2022

El Partit Carlista es concentra pels Drets i Llibertats del Poble Aragonès

El Partit Carlista i d'altres nou entitats aragoneses han impulsat un manifest conjunt amb motiu del Dia dels Drets i les Llibertats d'Aragó. Deu organitzacions aragoneses* s'han unit, amb motiu de la celebració del 20 de desembre, Dia dels Drets i Llibertats del Poble Aragonès, per reivindicar la figura de Juan de Lanuza, Chustizia/Justícia d'Aragó. Aquest manifest conjunt en homenatge a la Justícia defensa la identitat del poble aragonès i reafirma el seu desig de treballar amb tots els altres pobles per un món millor. Teniu tota la informació a la Declaració per l'Aragó.

* El Partido Carlista de Aragón, Chunta Aragonesista, Alazetal, Estado Aragonés, CUT, Renaxer, Aragón Despierta, OSTA, SOA, Rolde de Estudios Aragoneses 






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada