• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimarts, 18 de novembre del 2014

El 20 de novembre presentació de "Carlos Hugo frente a Juan Carlos"

L'Associació 16 d'abril, realitzarà una presentació pública del llibre del navarrès Manuel Martorell "Carlos Hugo frente a Juan Carlos. La solución federal para España que Franco rechazó" (Carles Hug enfront de Joan Carles. La solució federal per a Espanya que Franco va rebutjar ).
 


L'acte es farà a Iruñea (Pamplona, Navarra) el proper dia 20 novembre 2014 a les 19.30 hores als salons de la Biblioteca Pública Civican (Av. Pío XII, 2) i es comptarà amb la presència d'una de les protagonistes de l'obra, SAR Maria Teresa de Borbó Parma.
 
El llibre, tracta del període d'enorme activitat política protagonitzat per D. Carles Hug de Borbó Parma juntament amb les seves germanes Maria Teresa, la senyora Cecília i Maria de les Neus, des de l'any 1955 fins a la seva expulsió del territori nacional en 1968.

L'obra exposa el gran esforç que va fer el carlisme per presentar a la societat espanyola una alternativa al franquisme especialment sobre l'organització territorial de l'estat, presentant un model federatiu a partir o basat en els Furs.

Pretén també que l'opinió pública comprengui de forma més correcta, la posició del carlisme davant el règim franquista durant aquests anys. El preu del llibre, publicat per Ediciones Eunate, és de 24 €.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada