• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

divendres, 16 de gener del 2015

El Suprem admet a tràmit una demanda de paternitat contra Joan Carles Borbó



El Tribunal Suprem de les Espanyes ha decidit admetre a tràmit una de les dues demandes de paternitat presentades contra el Joan Carles Borbó. Els dotze magistrats del ple de la sala civil de l'alt tribunal s'ha reunit per estudiar-les i, finalment, han decidit admetre la demanda presentada per la ciutadana belga Ingrid Sartiau, que assegura que és filla del monarca.

L'alt tribunal ha rebutjat la demanda, la del català Albert Solà, que assegura que Joan Carles Borbó el va concebre quan encara era príncep d'Espanya. Segons el Suprem, en aquest cas no hi ha prou proves per admetre-la tot i que la similitud d'ADN entre els dos més que possibles germanastres és del 91 %. 

La fiscalia és contrària a la tramitació de totes dues demandes de paternitat en considerar que no s'acompanyen del principi de prova que estableix l'article 767.1 de la llei d'enjudiciament civil.

Aquesta decisió, però, és un formalisme i no suposa cap pronunciament sobre el fons de la qüestió. Ara el Suprem emplaçarà el rei perquè respongui en 20 dies i decideixi si accepta, voluntàriament, fer-se la prova d'ADN per determinar el parentiu. Si no hi ha acord, el Suprem decidirà si fa o no el judici a porta tancada, perquè afecta la intimitat de les persones.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada