• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

diumenge, 15 de juny del 2014

Els dos fills que reclamen el reconeixement de Joan Carles de Borbó tenen una probabilitat del 91% de ser germans






Un laboratori belga, Forensic Genetics, va determinar que hi ha un 91% de possibilitats que els dos suposats fills bastards de Joan Carles de Borbó siguin germans. Es tracta del català Albert Solà (58 anys) i la belga Ingrid Sartiau (48 anys)que, fa dos anys, van veure arxivades les seves demandes precisament perquè, en aquell moment, el rei nomenat per Franco era inviolable, ergo cap jutjat podia investigar-lo.


La llei d'aforament de Joan Carles de Borbó i la seva prole, tramitat a corre-cuita pel PP i aprovat amb 150 vots a favor d'aquest partit més l'Unió del Poble Navarrès (el PP a Navarra) i Foro Asturias, escissió asturiana del PP de Francisco Álvarez Cascos, protegeix Joan Carles de Borbó de reclamacions de demanda de paternitat. Solà i Sartiau, tots dos majors que el rei Felip VI, han sumat forces perquè es reconegui la condició de fills de l'anterior rei que reivindiquen i insistiran en les seves demandes.

La premsa de les Espanyes, sotmesa al règim post franquista, passa de puntetes sobre aquestes reclamacions, però, a Colòmbia, per exemple, el setmanari  Semana relata en la secció de confidencial que el problema de Joan Carles és que tindria «algun fill natural que altre» i, per protegir-lo de les demandes, el govern espanyol li ha donat «una manita» amb la tramitació urgent de la llei.

Sartiau resideix a Gant (ciutat de la regió de Flandes), però viatja sovint a les Espanyes. La seva mare, Liliane Sartiau, va conèixer Joan Carles el 1956, a França. Es van tornar a trobar deu anys després, en una fira a Luxemburg, i nou mesos més tard naixia Ingrid, segons la versió que explica ella mateixa.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada