• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

divendres, 13 de juny del 2014

La visita de Carles Xavier I a Tarragona

Diumenge 21 d'abril de 2013 SAR Carles Xavier I va visitar Tarragona. Els actes van incloure una recepció a l’Ajuntament de Tarragona. La publicació Tarragona 21 explicava :

"La -considerada pels carlins- Altesa Reial Carles Xavier de Borbó-Parma i Orange-Nassau, la seva esposa, Ana Maria de Borbó-Parma, i més de cent carlins vinguts de diferents llocs de l’Estat espanyol i algun d’Itàlia seran a Tarragona en un acte que pretén posar a l’agenda la figura de Carles de Borbó, nou pretendent al tron després de la mort del seu pare, Carles-Hug de Borbó i Parma en 2010, segons han indicat a Tarragona21.cat fonts del grup carlí que prepara els actes. Aquestes fonts han volgut subratllar que no es vol reivindicar políticament aquesta figura, tot i que reapareix en un moment crític per la monarquia actual.





Carles Hug ja va ser a Tarragona

Justament fa tres anys, Carles Hug va ser a Tarragona per commemorar els seus 80 anys de vida. El grup carlí està fent actes de presentació del nou pretendent a diferents indrets d’Espanya, especialment allà on encara hi ha grups de persones fidels al carlisme.

El programa d’actes del dia 21 començà a les 10,30 hores, quan es va fer la recepció a l’Ajuntament de Tarragona per part del conseller de Serveis Ciutadans, Francisco Zapater, i el lliurament de creus de l’Orde de la Legitimitat Proscrita a deu persones, entre elles, a la seva esposa, Anna Maria de Borbó-Parma, i a Adela Garcia Del Árbol, que es va presentar al Senat pel Partit Carlí en 1979.

Dues hores després va tenir lloc una reunió de carlins a l’Hotel Imperial Tarraco, amb la presència del príncep, i un dinar posterior. Carles Xavier de Borbó-Parma s’acomiadà de Tarragona a les 16.30 hores.

Príncep d’Holanda

Nascut a Holanda en 1970, Carles de Borbó és príncep d’Holanda per decisió de la reina Beatriu, però el més important de tot és que és titular dels drets successoris de la dinastia carlina, enfrontada des de la mort de Ferran VII a l’altra línia familiar dels Borbó, que regna a Espanya de nou des del 1975 en la figura de l’actualment denostat Joan Carles I."

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada