• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

divendres, 25 d’octubre del 2019

Maria Teresa Borbó-Parma visita Morella, al País Valencià

Maria Teresa Borbó-Parma al Congrés de Morella participa al congrés internacional sobre l'Estatut de Morella i la construcció d'Europa. La visita reial es prolongarà d'avui al 27 d'octubre en base al debat “El principi foral i la plurinacionalitat de les Espanyes”. Maria Teresa de Borbó-Parma, i junt a les companyes i companys de Carlistes Valencians, assistiran a la Missa “Per la Pàtria, la Pau i la Justícia” que es celebrarà al Reial Monestir de Santa Maria de El Puig, i que enguany s’oficiarà en sufragi de Laura Pastor Collado, la Secretària General del Partit Carlista del País Valencià (PCPV)que ens va deixar el passat mes de setembre. A la processó d’entrada serà portat el Llibre dels Furs del Regne de València junt a l’efígie del Rei En Jaume. Així mateix, el dissabte 26 Carlistes Valencians ha organitzat un dinar, amb col·loqui i debat posterior amb l'anomenada "Princesa Roja" del carlisme.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada