• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimecres, 15 d’abril del 2015

Visita de SAR Jaume Borbó Parma a Catalunya



Sa Altesa Reial Jaume de Borbó Parma visitarà el Principat de Catalunya aquests propers dies. El Duc de Sant Jaume i Comte de Bardi serà a la nostra terra segons informa l'Associació d'Abril. El Príncep visitarà el propers dies 20 i 21 d'abril les localitats de Barcelona, ​​Tarragona i Reus on desenvoluparà el atapeït programa que a continuació detallem:

Dia 20 d'Abril:

 - Universitat Abat Oliba de Barcelona. 9.30 hores Conferència que versarà sobre:"Els recursos naturals i la nova diplomàcia". Tot seguit a la mateixa s'obrirà un col·loqui amb professors i alumnes de la precitada Universitat barcelonina.
- A les 14.00 hores menjar presidida per Jaume de Borbó, organitzada per la "Associació 16 d'Abril" amb l'assistència del rector de la Universitat, Alcalde de Girona, representants i directius de la premsa i altres personalitats de la societat catalana. 


A la tarda sortida cap a Tarragona i Reus.
 - A les 18.30 hores, entrevista amb el Diari de Tarragona. 
- A les 19.30 hores, taula rodona a la seu del Seminari Tarraconense amb personalitats de l'àmbit social i religiós i representants de diferents ONG.
- A les 21.30 hores, sopar amb empresaris a l'Hotel Plaza Imperial Tarraco. Finalitzat el sopar Jaume i acompanyants es retiraran a descansar a la casa de D. Jaume Grau en les propera localitat de Riudecols.

Dia 21 d'Abril:

- A les 10.00 hores, recepció a la Universitat Rovira i Virgili. 
 - A les 11.00 hores, Xerrada que versarà sobre els següents temes:"Pressions sobre l'explotació dels recursos naturals disponibles"."Els canvis geopolítics mundials i la creixent dependència d'Europa d'aquest comerç internacional"."Resposta diplomàtica a promoure el comerç just i sostenible".
- A les 14.00 hores dinar a casa de D. Jaume Grau amb personalitats de Reus i Tarragona.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada