• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

diumenge, 8 de novembre del 2015

Comunicat del Rei Carles Xavier I:"Renovo el compromís que ens uneix"

Els meus estimats carlistes: 

Agrair-vos les mostres d'afecte i lleialtat que he rebut amb motiu de la meva onomàstica. Festivitat que he de compartir amb tots vosaltres, perquè és també, en definitiva, la d'aquest formidable moviment popular que és el Carlisme. 

Des Carles V, fins a arribar al meu avi i al meu pare, tots els Reis carlistes han estat al costat del poble. Junts hem compartit les dificultats que en cada moment de la història han afectat les Espanyes. Hem patit marginació, silenci i exili, però no han aconseguit fer-nos callar.  

Hem de seguir donant testimoni dels nostres ideals i participant en els problemes col·lectius. Hem de lluitar contra la desigualtat i defensar la justícia i la llibertat, que és la causa dels desfavorits. Hem de trobar formes adequades per a resoldre els problemes més complexos del món actual, especialment la pobresa i el medi ambient, com ens recordava el Sant Pare en el seu recent encíclica.

En aquests moments de greu crisi institucional hem de proposar les nostres solucions forals i federatives, basades en el principi de la subsidiarietat i el reconeixement dels cossos intermedis, el que ara es diu societat civil. 

Us convido a treballar pel respecte, la solidaritat, l'entesa i el pacte. La nostra veu ha de ser escoltada. 

Renovo el compromís que ens uneix, us transmeto l'afecte i afecte d'Anna Maria juntament amb el de tota la nostra família i el meu propi.

A Amsterdam a 6 nov 2015

Carles Xavier de Borbó Parma

Versió en llengua castellana

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada