• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimarts, 23 d’agost del 2016

Visita del Rei Carles Xavier a Barcelona el 8 d'octubre

L'Associació 16 d'Abril té el gust de comunicar a tots els carlistes, i amics en general, que s'han organitzat a Barcelona, ​​per al dissabte 8 d'octubre de 2016, els actes de presentació a les Espanyes de Carles Enricde Borbó Parma, que seran presidits pels Reis Carles Xavier i Anna Maria.
Es preveu que comencin els mateixos a les dos quarts d'una, tal i com ja ha estat anunciat anteriorment, amb un solemne acte religiós a la Catedral de Barcelona, ​​després del qual tindrà lloc un dinar amb la Família Reial, en el què Carles Xavier pronunciarà unes paraules i departirà amb els assistents.
En acabat el dinar, es donarà per conclosa la jornada oficial de presentació del príncep Carles Enric.
En aquest mateix cap de setmana, està prevista la celebració de Capítol de la R.O.L.P., amb imposició de Creus pel Gran Maestre a les noves Dames i nous Cavallers de la Real Ordre de la Legitimitat proscripta.
Tot esperant poder comptar amb la teva participació en aquest entranyable i històric dia, en aquest cas t'agrairia ens ho comuniquessis com més aviat millor, rep una cordial salutació.
Luis Gismero.
President Associació 16 d'abril.

Informació complementària.
Catedral de Barcelona Santa Creu i Santa Eulàlia.
Pla. Seu, s / n

Restaurant:
Restaurant de les Drassanes Reials.
El restaurant es troba a la sortida del Museu Marítim de Barcelona, ​​a l'espai conegut com Llotja de Sant Cristòfol.
Av. De les Drassanes, s / n - 08001 Barcelona
L'aforament és limitat pel que es prega confirmar la reserva el més aviat possible. En el cas que se superin les reserves, s'habilitarà un espai afegit.
La reserva serà efectiva després d'abonar en el compte bancari de l'Associació 16 d'abril, -Banc Santander ÉS 25 0049 0128 5620 1089 6232- l'import de 35 € / persona, (no oblidar nom i cognoms en el concepte de la transferència). Així mateix, es prega confirmar l'ingrés per telèfon de contacte - 622 57 65 14/619 17 78 62/600 50 02 22
o per mitjà dels correus de l'Associació.
asoc16deabril@gmail.com
asociacion16deabril@outlook.es

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada