• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimarts, 20 de setembre del 2016

La presentació del Príncep Carles Enric es farà al Monestir de Sta. Anna

Després d'analitzar diverses circumstàncies, hem acordat, realitzar els actes religiosos de la presentació del Príncep Carles Enric Leonard, al Monestir de Santa Anna, en comptes de fer-ho a la Catedral. L'hora de la celebració serà a les 13h. en comptes de les 12,30h prevista per a la Catedral.


Després de la conversa amb la diòcesi de Barcelona, ​​i analitzar diverses circumstàncies, hemacordat, realitzar els actes al monestir de Santa Anna, en comptes de la Catedral.Amb el canvi guanyem en privacitat i espai.
S'ha tingut en compte, que la Catedral de Barcelona poden arribar a visitar-la fins a 10.000turistes per dia. I si bé podríem tenir una part de la nau acordonada, els visitantspodrien seguir circulant per darrere i els laterals de la zona delimitada.
El Monestir de Santa Anna, ens ofereix poder gaudir d'un espai tancat exclusiu pernosaltres. No només l'església, sinó que també disposarem del claustre. Que el seu accés directe,pel carrer Rivadeneyra (Plaça Catalunya) s'obrirà expressament per a aquest acte.
El canvi d'ubicació en comptar amb una església més un claustre, ens permetrà poder saludaramb més facilitat a la Reial Família, després de l'Eucaristia.
El Monestir que és una de les meravelles de Barcelona. És la seu de l'Ordre del SantSepulcre. És l'església més ben situada de Barcelona. El seu accés és molt còmode a través deltransport públic o privat.
El Monestir, Va començar a construir-se en 1177, i va ser el primer monestir de l'Ordre del SantSepulcre a Catalunya. Va ser edificat al llarg dels 3 segles posteriors. Per això la seva planta ésRomànica, si bé està acabat en estil Gòtic.
La rellevància històrica és molt important, ja que en el Monestir es van arribar a celebrar lescorts de Barcelona en diverses ocasions (convocades pel rei -entre altres Ferran elCatòlic-), i allà es van redactar les constitucions catalanes de 1493 ...Des de 1822 és una parròquia de la Diòcesi de Barcelona. I en ella es troba una relíquiadel Sant Sepulcre. El Monestir de Santa Anna dóna nom al barri de Santa Anna.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada