• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dilluns, 17 de setembre del 2018

Dir que la família usurpadora són "puteros, criminals, mafiosos, corruptes" torna a ser llibertat d'expressió
Tothom sap que els tribunals espanyols van al son que escolten. Desallotjat els liberals del PP els jutges ara toquen la flauta que més agrada als social-demòcrates del PP. El que fa 3 anys eren injúries amb pensa de presó ara tornen a ser "llibertat d'expressió. L'Audiència estatal espanyola ha arxivat la causa contra un altre home acusat d'altres injúries a la Família "Reial" per titllar-los, via Twitter, de "família de puteros, criminals, mafiosos, corruptes, amb fortuna en paradisos fiscals, els Borbons de la gossa". el jutge Ismael Moreno va decidir arxivar el cas fa unes setmanes després de la petició, en la mateixa línia, de la Fiscalia, al entendre que "no existeix ànim d'injuriar o calumniar, sinó de criticar". En el seu escrit, el Ministeri Públic emparava aquestes frases dins un marc de crítica política i llibertat d'expressió.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada