• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimecres, 4 de desembre del 2019

Jornada d'estudi sobre l'Autogestió

El passat 30 de Novembre el grup de militants de el Partit Carlista -Carlistes per l'Autogestió- va celebrar a Estella / Lizarra una Jornada d'estudi sobre l'Autogestió i l'actualitat sociopolítica, centrant el debat en temes tan importants com les pensions, la revocació i nova redacció de l'Estatut dels Treballadors, l'actual conflicte territorial i la revisió i adequació de el Codi Penal i la Llei de Violència de Gènere.

Tant l'actual conflicte social com el de la plurinacionalitat a l'Estat són el resultat de la constant manipulació i ignorància de la voluntat popular per part dels grans partits en ús continuat de el poder absolut.

En concret, la proposta de Carlistes per l'Autogestió per aconseguir una solució efectiva a l'endèmic problema territorial és dur a terme un nou procés constituent que abordi la construcció d'un sistema Confederal, únic realment participatiu i democràtic que permet la convivència en llibertat.

Per assolir les fites exposades, des Carlistes per l'Autogestió invoquen i exigeixen l'exercici efectiu de la democràcia participativa.

"Volem transmetre el missatge urgent a la societat de la necessitat de la seva implicació directa per a la recerca de solucions que únicament podran arribar a bon port si és amb la lliure participació de tots i cadascun dels ciutadans en la presa de decisions."

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada