• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dilluns, 16 de març del 2020

Comunicat del Comte de París cridant al confinament de la població


Com tots els francesos, segueixo amb serietat l’evolució de la crisi epidèmica en marxa al nostre territori. Tota la meva família, en bon estat de salut, ara està reunida al Domaine royal de Dreux.

Hauríem de seguir al màxim les instruccions de contenció. Sense llibertat, França ja no mereix el seu nom, però no hi ha llibertat sense responsabilitat. Demostrem que les persones lliures poden, quan sigui necessari, prendre possessió dels seus propis interessos pel bé del país.

Saludo la fermesa del govern en la seva determinació de frenar la contaminació. D'altra banda, em pregunto, quan es van tancar les escoles i es van suprimir les misses dominicals, per què es van mantenir les eleccions. Els equips municipals en marxa són actors clau en la transmissió d'informació i en la gestió local de la crisi. No canviar-los al mig de la crisi pot afegir més dificultats a la nostra situació ja complicada?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada