• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimecres, 10 de març del 2021

Comunicat de Carles Xavier pel Dia dels Màrtirs de la Tradició

Avui dia 10 de març celebrem la jornada instituïda pel meu antecessor Carles VII perquè el Poble Carlista honri amb senzillesa i lleialtat la memòria dels nostres màrtirs. A l'igual que ahir, avui tots estem cridats a esforçar-nos diàriament i a lliurar-nos per la causa. Els que ens van precedir bé s'ho mereixen.


En aquest sentit vull, com en anys anteriors, evocar la lluita de tots els carlistes que al llarg de la nostra dilatada història han donat la seva vida, han patit persecució, han estat privats de llibertat i injustament separats de les seves famílies i han estat calumniats o forçats a l'exili. Ells constitueixen el prototip de carlista, davant el qual, nosaltres, la generació que està obligada a mantenir en alt la nostra bandera i les nostres propostes, ha de mirar-se i evocar els seus grans sacrificis.


Però avui no només vam celebrar una jornada nostàlgica, sinó també és una data clau de futur. Futur esperançador perquè estem immersos en un moment històric, en el que tot i el materialisme individualista que impera, la nostra alternativa carlista es fa més necessària que mai. Una proposta que després de 187 anys d'història forma part de el patrimoni comú de tots els espanyols, i que es tradueix en els nostres dies en una defensa compromesa i activa dels "descartats de la societat" a la qual ens impel·leix el nostre fonament cristià, en una concepció federal per a les Espanyes i en la necessitat d'una ètica que promogui la transparència en la gestió de la cosa pública. És el moment de la batalla de les idees, sempre des de la caritat com ens ensenya el Papa Francesc.

Juntament amb la meva dona, els meus fills i altres membres de la dinastia, he volgut deixar un testimoni que els carlins seguim treballant pel que ha estat sempre el nostre compromís amb la societat.
Avui com ahir, tots junts en unió per una societat més justa.

L'Haia, a 10 de març de 2021


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada