• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dijous, 3 de febrer del 2022

Recollida de signatures per la Restauració del Monument al Requetè a Montserrat

Davant la retirada del monument als requetès caiguts del Terç de la Mare de Déu de Montserrat, emplaçat a l'exterior del monestir del mateix nom, sol·licitem al Rvd. Sr. i Rvd. P. Manel Gasch Hurios, Abat de la comunitat benedictina de Montserrat, que se'n restauri la profanació. L'escultura del Requeté jacent ha d'ocupar el seu lloc a la Santa Muntanya i mirant, des que va ser col·locada, a la Mare de Déu, la nostra “Moreneta”.

La comunitat benedictina no pot oblidar que els 319 requetès catalans caiguts en combat ho van fer per defensar la mateixa religió que professa la comunitat. Aquesta Abadia no pot oblidar els 23 monjos martiritzats i beatificats per l'Església. Ni de bon tros pot obviar que només a nivell eclesiàstic, a Catalunya es van produir 2.441 assassinats. Entre ells tres bisbes catalans (sense comptar amb els que van morir a terra català), 1.538 preveres, 824 religiosos i 76 monges. Igualment, no es pot deixar caure en l'oblit els milers de catalans assassinats a Catalunya, molts per ser simplement catòlics.

Demanem una VERITABLE memòria històrica i això no pot aconseguir ocultant el que proporciona sentit a la nostra història. Volem que es recordi el terror viscut a la Catalunya republicana durant el trienni 1936-1939. És un deure de recordar aquells que van donar la seva vida per defensar per Déu i per Espanya. Ningú no pot donar lliçons de catalanitat a aquells requetès que cada nit, a les trinxeres, resaven el rosari i entonaven el Virolai.

Protestem que, per contra, s'enalteix anualment el responsable de gairebé 8.500 assassinats a Catalunya. I reclamem que, oficialment, s'oficiï una Santa Missa en reparació de la recent profanació del Mausoleu on descansen les restes de dos-cents requetès del Terç, esperant -com assenyala el nostre Credo- la resurrecció de la carn, el dia del judici final, on es reconeixeran els seus mèrits.


Enllaç

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada