• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

divendres, 24 de juliol del 2015

L'Ajuntament de Barcelona retira el bust de l'usurpador Juan Carlos

La decisió, ja feta efectiva, torna a posar el Cap-i-Casal a l'avantguarda de la lluita contra la dinastia usurpadora i en demanda d'un referèndum sobre la monarquia (i quina monarquia) que reivindiquem els i les Carlistes de Catalunya. A principi d'any la Generalitat de Catalunya retirava també l'estàtua a la meretriu coneguda com a Isabel, usurpadora del tron de les Espanyes davant el seu oncle, el Rei Legítim Carles V.

La decisió de l'ajuntament ha estat recollida per la premsa internacional on la imatge de la dinastia il·legítima continua degradant-se. Le Figaro, per exemple, destaca que el successor de l'amant de Corina ha imposat a Catalunya la llei espanyola contra la voluntat popular i ho vincula a la retirada del retrat del seu pare que, cal recodar-ho, va assassinar el seu germà conegut com el Senequita.

Un 10, doncs, per la batllessa Ada Colau.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada