• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

diumenge, 6 de novembre del 2016

Visita de Jaume de Borbó Parma a Navarra

Dilluns  En Jaume de Borbó Parma impartirà una conferència al Center for International Development, dependent de la Universitat de Navarra, sobre "Les noves iniciatives per al desenvolupament: els recursos naturals".  Va dirigida als professors del centre i la pronunciarà en anglès. En Jaume ha estat convidat per la mateixa Universitat donada la seva vinculació professional amb la nova diplomàcia i la seva aportació al desenvolupament sostenible.

Tot i que la estada del germà de Carles Xavier serà molt curta, tan sols d'unes breus hores, se li ha preparat una atapeïda agenda. Tindrà diverses trobades amb un grup de joves estudiants carlistes, amb el rector de la Universitat, i amb catedràtics i professors del centre. Així mateix es reunirà també amb una representació del carlisme navarrès.

La seva arribada a Pamplona / Iruña està prevista per diumenge, a primera hora de la nit, i romandrà a la capital del Regne fins a mitja tarda de dilluns.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada