• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dijous, 13 d’octubre del 2016

Presentació del llibre “La metamorfosi del carlisme català"

Dimarts 18.10.16, a les 19.30, a la sala J.V.Foix de la Casa Orlandai, carrer Jaume Piquet 23, del barri de Sarrià de Barcelona, es farà la presentació del llibre “La metamorfosi del carlisme català. Del -Deu, Pàtria i Rei- a l’Assemblea de Catalunya (1936-75)” pel seu autor.

Si ho voleu, feu M'agrada a la nostra nova pàgina.


L’acte serà presentat per:

Beatriz Pinilla Pérez
Dels Amics de la Història del Carlisme de Catalunya (AHCC), entitat que convoca l'acte

A continuació parlaran,
Xavier Lubelza Roca
President dels Amics de la Història del Carlisme de Catalunya (AHCC).

Jaume Dantí Riu
Catedràtic d’Història Moderna de l’Universitat de Barcelona

Robert Vallverdú i Martí
Autor del llibre. Doctor en Història.

En Robert Vallverdú signarà el seu llibre, que es podrà adquirir a la sala, en finalitzar l’acte amb la col•laboració de l’editorial de l’Abadia de Montserrat. I també a la Llibreria Hernádez del passeg Reina Elisenda, 2 del barri de Sarrià.

A partir de les 19.00 és podran retirar al taulell de recepció de la Casa Orlandai, sense cap cost, els tiquets per accedir a la sala J.V.Foix. Aquest llibre és considerat com imprescindible per conèixer el carlisme entre els anys 1936 i 1975. El seu autor ha investigat a bastament, arxius i documents a fi de poder bastir un relat cronològic que queda reflectit a totes les pàgines del seu llibre i que corresponen als fets que el carlisme ha anat generant durant els anys.

Un cop finalitzada la presentació tindrem un sopar (opcional per qui ho vulgui) al restaurant Ca la Tresa també del barri de Sarrià.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada