• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dissabte, 18 de febrer del 2017

Presentació "De l'Espanya Gran a l'anti Espanya"

El proper dilluns tindrà lloc la presentació del llibre "De l'Espanya Gran a l'anti Espanya" d'en Magí Torner i Balcells  a les 19.30 a la Casa Orlandai, carrer Jaume Piquet 23 del barri de Sarrià de Barcelona.

A la contraportada del mateix llibre, hi llegim, "No és un llibre d'història, tot i que a la introducció hi ha unes referències a partir de l'arribada dels Borbons i al trasbals que va representar introduir les idees franceses que van acabar amb l'Espanya gran, de pobles iguals, convertint-la en l'anti-Espanya, dividida entre pobles "ocupes" i "ocupats", i amb el centralisme "contra natura" d'una província contra cinquanta-dos", i continua, "És una denúncia contra la situació d'ocupació, menyspreu i humiliació que pateix Catalunya i patim els catalans que no hem renunciat a la nostra història i dignitat. Un text que convida als catalans a deixar de tenir respecte i menys admiració a persones i institucions que són el símbol de l'anti-Espanya".

Estem segurs que la presentació d'aquest llibre et podrà interessar tenint en compte la situació política i social per la qual travessa el nostre país.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada