• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimecres, 29 de maig del 2019

Resultat de les forces monàrquiques a les eleccions europees

Dues forces declaradament monàrquiques s'han presentat el 26 de maig a les eleccions europees. A l'estat francès Une France royale au cœur de l'Europe impulsada per l'Alliance Royale presentava Robert de Prévoisin. Ha aconseguit 3.374 que representa un 0,01 %. El 2014 va obtenir un resultat similar amb 3.576 vots.

A Portugal el Partit Popular Monàrquic s'ha integrat a la coalició 'Basta!' amb el demòcrata cristià Partido Cidadania e Democracia Cristã, Democracia 21 i Chega, una escissió del Partit Social Demòcrata que lluita per la reducció del pes fiscal sobre les classes mitjanes. La coalició ha aconseguit 49.496 vots que signifiquen un 1,49 %. El PPM en solitari va aconseguir 17.732 vots (0,54 %) el 2014.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada