• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dilluns, 3 de maig del 2021

El Partit Carlista suspèn els actes de Montejurra 2021

El dia 9 de maig hauria de celebrar-se la concentració anual de Montejurra, però a l'igual que l'any passat aquest any 2021 hem decidit suspendre-la davant la greu situació creada pel COVID-19.

La lluita contra la pandèmia és una prioritat, i la salut pública ens obliga a tots a complir amb les normes sanitàries i de seguretat, per acabar amb ella.

Aquesta decisió que hem pres ens ha de servir perquè l'any que anem a Montejurra els carlistes de totes les Espanyes amb més entusiasme i compromís.

Per a nosaltres, Montejurra no és una cosa del passat; Montejurra és, sobretot, futur. Per aquest motiu, els carlistes hem participat en totes les convocatòries i crides per mantenir i millorar l'entorn natural en les millors condicions mediambientals, de neteja i conservació. Hem denunciat les iniciatives que volien convertir Montejurra en un dipòsit de residus, o fer amb aquest lloc alguna cosa diferent a com ho hem conegut fins ara. Demanem que qualsevol iniciativa que es vagi a prendre sigui sempre amb el coneixement i aprovació de la Merindad d'Estella.

Des del Partit Carlista, volem també denunciar a aquelles forces polítiques que estan creant un clima de confrontació, de fractura de la convivència, fent possible el sorgiment de noves formes de feixisme, adaptades a el segle XXI.

Davant d'aquesta preocupant situació apostem per estendre i aprofundir la democràcia, no conformar-nos amb votar cada 4 anys, i desentendre'ns de què fan amb el nostre vot aquells a qui els ho hem atorgat. La millor medicina és més cultura, més democràcia, més control i participació. Seguim apostant per l'Autogestió com a millor manera per fomentar la participació i la gestió popular a tots els nivells.

Una representació de militants de el Partit Carlista de la Merindad d'Estella, ens reunirem, mantenint totes les normes de seguretat, a les 12 del matí del dia 9, al monòlit de Iratxe, que recorda als nostres companys Ricardo i Aniano, assassinats per la barbàrie feixista el 9 de maig de 1976, per dipositar un ram de flors en el seu record i en el de tots aquells que van donar la seva vida per una societat més justa, fraterna i lliure.

José Lázaro Ibáñez Compains
Secretari General de Partit Carlista-E.K.A de Navarra

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada