• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

diumenge, 14 de novembre del 2021

El Partit Carlista escull el navarrès José Lázaro Ibáñez Compains com a nou secretari federal

 

El Partit Carlista ha elegit el navarrès José Lázaro Ibáñez Compains com a nou secretari general federal del partit. Així ho ha decidit el XV Congrés del Partit Carlista celebrat aquest cap de setmana, 13 i 14 de novembre, a la ciutat de Lizarra/Estella.

L'elecció d'un nou secretari general federal era una de les tasques encomanades a la trobada, que va reunir delegats de tot l'Estat per buscar un substitut al també navarrès Jesús Mari Aragón, secretari general sortint i que ha estat al càrrec durant els darrers dotze anys. S'hi van presentar dues candidatures: la del navarrès, resident a Villava, que va comptar amb 66 vots; i la de l'aragonès Jaime Urriza, que va recol·lectar 39 vots. A més, el congrés va procedir a actualitzar i ratificar els estatuts d'acord amb la llei 3/2015, sense que es produís cap canvi sobre el guió previst. També es van debatre set ponències polítiques i les seves esmenes respectives. El secretari sortint, Jesús Mari Aragón, va destacar la normalitat amb què va transcórrer el congrés, amb els debats i moments de tensió propis de l'intercanvi d'idees. Sí que va lamentar que, potser, alguns punts es van demorar massa quan la resposta era als estatuts.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada