• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

diumenge, 13 de novembre del 2022

Junta Directiva Federal del Partit Carlista

El proper 13 de novembre es va reunir a Sòria la Junta Directiva Federal del Partit Carlista. Tal com estableix l'estatut del Partit Carlista, la Junta Directiva Federal és el seu màxim òrgan de govern entre congressos celebrats cada quatre anys de forma ordinària. La Junta Directiva Federal hauria de ser convocada pel Secretari General Federal cada tres mesos i els acords adoptats, tal com recull els articles 16 i 17, han de ser aprovats per majoria simple dels assistents. Es van aprovar les comissions de treball del partit, una auditoria del mateix, el debat sobre els perfils a xarxes i la possibilitat de presentar-se a les eleccions. Fou dirigit pel secretari del PC, José Lazaro Ibáñez.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada