• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dissabte, 2 d’agost del 2014

Joan Carles de Borbó torna a ser inviolable, amb efectes immediats

El Butlletí Oficial de l'Estat va publicar dissabte 12 de juliol de 2.014 l'aforament de Joan Carles de Borbó. Per aquest text ha esdevingut inviolable, amb efectes immediats. Totes les causes civils i penals contra ell es dirimiran en el Tribunal Suprem. El blindatge s'estén a la Família Reial: els reis actuals, les seves filles i els reis anteriors.

Els partits liberals protegeixen la dinastia liberal-franquista

La llei d'aforament de Joan Carles de Borbó i la seva prole, tramitat a corre-cuita pel PP i aprovat amb 150 vots a favor d'aquest partit més l'Unió del Poble Navarrès (el PP a Navarra) i Foro Asturias, escissió asturiana del PP de Francisco Álvarez Cascos, protegeix Joan Carles de Borbó de qualsevol responsabilitat el que suposa un escàndol en termes socials. Els polítics liberals han argumentat l'aforament per la "dignitat de la figura de qui ha estat el rei d'Espanya, així com al tractament dispensat als titulars d'altres magistratures i poders de l'Estat". No tothom ho veu així. 
Un procediment irregular
Els liberals del PP han colat el text com una esmena a una llei que ja estava en tràmit, tot i que el president del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes, va recomanar que ho fessin mitjançant la reforma de la Llei Orgànica del Poder Judicial, un procediment jurídicament impecable, però més lent, que hauria deixat 'desprotegit' Joan Carles fins a finals d'any. Massa temps car hi han massa processos per malifetes. La maniobra del Govern espanyol, segons alguns experts en Dret Constitucional, planteja "seriosos dubtes de constitucionalitat" i xoca amb drets fonamentals.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada