• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dijous, 31 de juliol del 2014

El Partit Monàrquic Rus en marxa



El Partit Monàrquic de la Federació Russa (Монархическая партия Российской Федерации) fou fundat el 7 d'abril de 2.012. És el primer partit legal monàrquic des de la revolució russa de l'any 1.917. Els seus plantejaments són:

- Restauració de la monarquia russa

- Establiment d'un Estat constitucional d'acord amb els procediments democràtics

La seva seu és a Ekaterimburg on la família reial tsarista de Nicolau II fou executada pels bolxevics. Els dirigents del partit han aclarit que no volen restaurar l'autocràcia tsarista sinó una monarquia constitucional.


Donat que la Gran Duquessa Maria Vladimirovna s'ha oposat a la formació, el partit va escollir com a candidat al tro de les Rússies al Príncep Nikolai Kirilòvitx qui s'ha convertit al cristianisme ortodox. Tot i ser alemany és descencent del Gran Duc Ciril Romanov, avi de Maria Vladimirovna, cosí del Tsar Nicolau II i net del Tsar Alexandre II.

El dia 1 de febrer de 2.013 el partit va celebrar a París una convenció monàrquica russa (París fou la capital europea que va acollir més russos blancs després de la Guerra Civil Russa). i el setembre es va presentar a les eleccions locals i a la Duma de Rússia.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada