• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dilluns, 18 de febrer del 2019

Assemblea del Partit Carlista-EKA de Navarra

El Partit Carlista-EKA de Navarra es va reunir el passat dia 16 de febrer de 2019 en assemblea. S'hi van donar repàs a les activitats tant internes com externes dutes a terme l'any passat, es va proposar el calendari d'activitats a desenvolupar en aquest any 2019, i es va adonar de la situació econòmica interna.

També, davant la convocatòria d'eleccions generals al Congrés dels Diputats i al Senat per el 28 d'abril vinent, parlarem sobre les possibilitats que se li presenten al Partit Carlista, reafirmant-se en el que considerem bàsic en llaures a la convivència ciutadana:

1. Respecte mutu i diàleg com a mètode de solució democràtica als problemes que sorgeixen en la convivència social, és a dir polítics.

2. Compromís d'acabar amb la corrupció, impulsant també la devolució de tot allò robat a l'erari públic, fent-se responsables subsidiaris els partits polítics des dels quals s'ha dut a terme l'espoli.

3. Recuperar l'impuls per la «ruptura democràtica» que es va intentar per acabar amb la dictadura franquista.

4. Proposar al Federalisme com a forma d'organització política i territorial que afavoriria la convivència social i interterritorial.

Aquests serien els punts que animen la nostra voluntat electoral de cara a donar suport a un procés constituent que se'ns va robar en l'anomenada «transició» de la dictadura franquista a la democràcia, perquè els ciutadans se sentin motivats a participar en els assumptes públics que els afecten , ho vulguin o no ho vulguin.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada