• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

divendres, 12 d’abril del 2019

Carlistes de Catalunya demana el vot pel PACMA

El Comitè Executiu Nacional de Carlistes de Catalunya davant la convocatòria electoral a les Espanyes del 28 d'abril considera que,

1. No existeix cap força electoral que encarni els principis doctrinals del carlisme català.
- Les forces monàrquiques (PP, PSOE, Cs, Vox) han optat per un pretendent nomenat a dit per un dictador feixista, responsable de la violència com a eina política per esclafar les legítimes aspiracions catalanes.
- Les forces federalistes (PSOE, Podem) han suplantat el principi elemental del federalisme: la voluntat popular per una imposició en la que neguen l'elemental dret a l'autodeterminació.
- Les forces que reconeixen, i reivindiquen, aquest dret d'autodeterminació (JxCat, ERC, FR) han optat per definir-se, reiteradament, com a republicanes fent amb l'opció monàrquica el mateix que denuncien que se'ls hi fa a elles. Tanmateix, lluny de presentar una alternativa unitària i respectuosa amb les diferències, s'han fraccionat prioritzant els interessos partidistes per sobre de l'objectiu comú.

2. El debat polític s'ha centrat, exclusivament, en la qüestió nacional catalana on cada bàndol aprofita per atacar l'altre i dins de cada part, cada etiqueta, competeix, de forma partidista, per obtenir l'hegemonia. Insistim que la Monarquia, sota el pacte Dinastia-Poble, és l'única fórmula per sortir d'aquest imbroglio de partits i sigles que només persegueixen repartir-se el poder. Com ja dèiem a les nostres Bases Doctrinals de 2014 cal una Monarquia que "eviti els abusos de les oligarquies o grups de poder; que poden manipular mitjançant les eleccions a presidència de la república els candidats". En canvi s'ha exclòs del debat polític la realitat popular amb qüestions com l'eutanàsia, la sortida d'Europa, la renda mínima garantida o el futur de les pensions. Aquest debat s'ha centrat, a nivell estatal, en qui insulta més Catalunya. I a nivell nacional a qui utilitza més les persones repressaliades, presos polítics o exiliats, per demanar el vot en base a un xantatge emocional.

3. Entenem que l'única força, al nostre parer, que manté una oposició a la involució i, alhora, fa una fórmula humanista que pot fer avançar la societat encara que sigui en un àmbit limitat és el Partit Contra el Maltractament Animal (PACMA) pel que demanem el vot.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada