• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dilluns, 15 d’abril del 2019

El PPM monàrquic portuguès renova la seva direcció

El Partido Popular Monárquico va celabrar a Faial, Açores, el seu congrés on va escollir Gonçalo da Câmara Pereira com a president i a João Noronha de Madeira com a vice-president. Hugo Varanda fou escollit nou president de la Juventude Monárquica. El partit, que celebrava els seus 45 anys, va aprofundir en la seva agenda regionalista i descentralitzadora. En la seva moció d'estratègia global va subratllar que "Mai cedirem a les modes polítiques del moment o a l'oportunisme polític". A les eleccions europees el PPM forma part de la coalició 'Chega' amb Gonçalo da Câmara Pereira, Deolinda Estêvão i João Noronha, com a caps de llista. La coalició és formada, també, pel Partido Cidadania i Democracia Cristã.
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada