• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dilluns, 22 de maig del 2017

Missatge del Rei Carles Xavier per l'Aplec de Montejurra

Benvolguts Carlistes:


Encara que no present físicament, estic amb vosaltres en aquesta efemèride.

Són dates fonamentals per al Carlisme en la seva Història i també per a la vida de cada un de nosaltres.

Així, tant el jurament del meu avi Don Xavier a Gernika, fa 80 anys, com la primera intervenció del meu pare Don Carles Hug a Montejurra, fa 60 anys, marquen, després de la mort de tots dos, la meva pròpia Legitimitat, la meva pròpia responsabilitat, i el meu propi compromís al capdavant del Carlisme.

Avui, tenint com a testimoni, encara que jo estigui absent, al Crist de Montejurra, vull renovar solemnement la meva adhesió a uns principis, a la Tradició, a una dinàmica, que arrencant del tetralema tradicional està representada pel Carlisme modern en la seva proposta democràtica i federal , en la seva proposta ecologista i social. Els seus plantejaments són absolutament necessaris en el moment actual.

Al costat de mi, us demano que renoveu el vostre compromís en aquest Montejurra 2017 al Carlisme d'ahir, a l'Carlisme d'avui, a l'Carlisme de sempre.


Hem de llaurar junts unes Espanyes lliures, unes Espanyes justes i unes Espanyes en pau.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada