• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

diumenge, 7 de setembre del 2014

Nikolai Kirilòvitx accepta el títol d'Emperador de Rússia com a Nicolau IIIEl Partit Monàrquic de la Federació Russa va escollir al príncep  Nikolai Kirilòvitx com a candidat al tro de Totes les Rússies. L'abril d'enguany el president del partit Anton Bàkov i Kirilòvitx van anunciar que el príncep acceptava les proposicions del partit així com el títol d'emperador.

El títol adoptat per Nikolai Kirilòvitx ha estat de Nicolau III. Es reconeix com a descendent de la monarquia cristiana que té les seves arrels en l'emperador bizantí Constantí el Gran. Cal recordar que, pels monàrquics russos, Moscou és la Tercera Roma.No tots els monàrquics russos accepten Nicolau III sinó a la Gran Duquessa Maria Vladimirovna qui no és reconeguda per l'Associació de la Família Romanov.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada