• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimecres, 3 de setembre del 2014

Oligarquies: les grans fortunes guanyen 6.200 milions € a Borsa en un any

Mentre la majoria de la població es veu sotmesa als patiments de les retallades, les grans oligarquies de les Espantes continuen enriquint-se de forma pornogràfica. Les grans fortunes han guanyat 6.200 milions d’€ a Borsa el darrer any.

Un cas especial és el d’Amancio Ortega, fundador d’Inditex, que ha guanyat un 53 % dels 6.200 milions d’€. A un altre nivell hi ha els Villar Mir, d’OHL, els del Pino, de Ferrovial, la faíilia Entrecanales, d’Acciona o les Koplowitz de FCC. Molts d’aquests diners fet a costa d’obra pública delegada en empresa privada i amb plusvàlues extraordinàries. En el cas de FCC, per exemple, després d’acomiadar 18.000 persones. També forma part d’aquestes oligarquies Florentino Pérez, d’ACS, que ha guanyat prop de 400 milions d’€ per pura especulació.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada