• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimecres, 10 de desembre del 2014

454 persones mortes sense casa a França, 15 d’ells infants

Sovint, l’hispanocentrisme, ens fa analitzar les qüestions socials en el marc fronterer espanyol o català. Aquest problema deriva d’una visió on la justícia social s’ha aplicar a les fronteres “nacionals” però poc, o res, importa que passa fora. És molt greu que hi hagi un % de persones sense casa dins de l’estat espanyol pels nacionalistes espanyols però és indiferent si això passa a Burkina Faso.
De fet no cal anar tant lluny. A l’estat francès la situació dels anomenats “sense sostre” ens mostra com el capitalisme abandona una sèrie de persones que simplement han quedat fora del sistema, no són útils i no interessen. De fet, no està tant lluny del que Marx anomenava lumpenproletariat o dels intocables del sistema de castes de l’Índia.
El grup Morts de la Rue ha fet públiques les dades dels morts sense casa a la República francesa i es tracta de 454 persones dels que ua quinzena tenia menys de 15 anys. El balanç no és exhaustiu car l’estat ni s’ocupa de comptabilitzar els paries del capitalism

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada