• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

diumenge, 14 de desembre del 2014

Fiasco, car, de la web de la dinastia usurpadora per entabanar la mainada


La pàgina web de la dinastia usurpadora per provar d’aconseguir suports entre la mainada és un nou fiasco. Fa un any, al desembre de 2013, la Casa del Rei inaugurava l’àrea infantil en el seu web "amb la Intenció d'apropar la monarquia als Nens". Malgrat això, dotze mesos després, la pàgina ha desaparegut i no està disponible . De fet no estava operativa des del passat mes de juny i redirigeix directament a la home del lloc de Casa Reial.

Segons Vanitatis la resposta de la Casa usurpadora ha estat: "La Pàgina no funciona per qüestions tècniques. S’ha d’ actualitzar després de tots els canvis que s'han produït durant aquest any. “ No obstant això, sis mesos sembla un temps una mica excessiu . El pitjor no és tot això sinó que en un temps de desallotjaments, privacions, retallades i profunda crisi social, els usurpadors s’han gastat 102.000 € en la citada plana web que només va estar operativa sis mesos. A aquesta xifra caldrà sumar-hi el cost dels canvis car encara, per exemple, consta com a pretendent Joan Carles de Borbó enlloc del seu fill Felip.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada