• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dilluns, 22 de desembre del 2014

Lliurament de les cartes credencials de SAR Jaume com ambaixador al Vaticà


El 20 de desembre de 2014, Jaume de Borbó Parma i Orange-Nassau, germà del Rei Carles Xavier va procedir al lliurament de les Cartes Credencials que l'acrediten com a nou Ambaixador dels Països Baixos davant la Santa Seu. Aquestes foren recollides pel Papa Francesc amb el qual va departir llargament sobre la problemàtica de la pau al món recordant que sempre ha estat una preocupació constant de la família Borbó Parma.

SAR Jaume, Duc de Sant Jaume i Canceller de la Real Ordre de la Legitimitat Proscrita, que fins ahir exercia com a enviat especial del Ministeri d'Afers Exteriors holandès en matèria de Recurs Naturals, va ser nomenat ambaixador dels Països Baixos davant el Vaticà el passat mes de febrer.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada