• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dijous, 28 de gener del 2016

Breda declara persona non grata a Felip de Borbó

Mals dies pels usurpadors. L'ajuntament de Barcelona ha retirat el retrat del gran, el de Badalona el del petit, el Cap-i-Casal ha retirat la medalla d'or a la Cristina, imputada pel cas Noos. I ara s'hi afegeix a la festa Breda. El municipi ha declarat persona no grata a Felip de Borbó. El ple municipal va aprovar aquest dilluns per unanimitat la moció que assenyala que ni ell ni la seva família són benvinguts en aquest poble de gairebé 4.000 habitants. "El rei Felip VI representa la màxima figura institucional d'un Estat que impedeix el lliure exercici del dret a decidir del poble de Catalunya", assegura la moció, que també apunta que "la Monarquia és una institució que representa uns valors completament allunyats de la igualtat entre ciutadans".

"La Corona espanyola no ha adoptat una posició de neutralitat institucional amb el procés", va denunciar també el ple, que també retreu a Felip que no volgués rebre Carme Forcadell perquè la presidenta del Parlament li pogués comunicar el nomenament de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat.

No és la primera vegada que un municipi intenta repudiar el rei. Berga ja ho va intentar el juny del 2014, poc després de l'abdicació de Joan Carles, però la moció només va obtenir un vot favorable de la CUP. En aquesta ocasió a Breda ha comptat amb els vots dels sis regidors d'ERC, dos de CiU, dos de Tots per Breda i un de la CUP.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada