• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimecres, 20 de gener del 2016

L'Ajuntament de Barcelona retira la Medalla d'Or a Cristina de Borbó

La comissió de Presidència de l'Ajuntament de Barcelona ha instat el govern de l'alcaldessa Ada Colau a iniciar immediatament els tràmits administratius necessaris per a la revocació de la Medalla d'Or de Barcelona atorgada a la Cristina de Borbó, arran de la seva imputació per frau fiscal.

L'Ajuntament de Barcelona va atorgar la Medalla d'Or de Barcelona a la infanta Cristina de Borbó al juny del 1997 i l'alcalde Pasqual Maragall l'hi va lliurar el 22 de setembre de 1997, dies abans de contraure matrimoni amb Iñaki Urdangarín a la capital catalana, on residia des del 1992.

La proposta per retirar la medalla a Cristina, que ha presentat ERC, s'ha aprovat en una votació nominal amb els vots a favor de 12 regidors, els republicans, els de Barcelona en Comú, els de CiU, els del PSC i els de la CUP, i l'abstenció de 3, els dos de Ciutadans i un del PP.

Per fer-se efectiva la revocació de la medalla, el ple municipal haurà de ratificar la decisió i l'alcaldessa Ada Colau signar el decret corresponent.

El govern municipal també haurà d'informar Cristina de Borbó que, a partir d'aquest moment i mentre duri el procediment administratiu, no ha d'usar el guardó en cap acte públic i que deixa de tenir dret al tractament d'Excel·lentíssima Senyora i privilegis protocol·laris en els actes oficials organitzats per l'Ajuntament de Barcelona.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada