• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimarts, 26 de gener del 2016

Una regidora d'Alacant condemnada a pagar 6.000 € per haver insultat a Joan Carles Borbó


L’Audiència espanyola ha condemnat avui la regidora de Guanyar Alacant Marisol Moreno, coneguda popularment per ‘la Roja’, a pagar sis mil euros de multa per un delicte d’injúries a la corona. Concretament és acusada d’haver escrit al seu bloc que Juan Carlos Borbó era un ‘fill de puta’ i que la seva família espanyola era formada per ‘ganduls, estafadores, borratxos i assassins’. Moreno és la regidora de Joventut i Protecció Animal d’Alacant.

La regidora demanava que s’arxivessin les actuacions perquè els comentaris que va escriure no eren pas tan diferents del que es van poder sentir aquells mateixos dies contra el cap d'estat designat per Franco pel seu polèmic safari a Botswana.

La fiscalia es va querellar contra Marisol Moreno per haver publicat al seu bloc el 14 d’abril de 2012 un article titulat ‘Borbons assassins’, en què, arran de la polèmica desfermada per aquells fets, va escriure: ‘Aquest fill de puta ha matat un ésser que, en molts aspectes, és millor que els humans, encara que, és clar, què es pot esperar d’un tio que va disparar al seu propi germà i el va matar.’

Moreno és una coneguda militant animalista i actriu, i el text penjat al seu bloc correspon a un dels seus monòlegs. En una petició a favor seu, hom recordava que Joan Carles va arribar a demanar perdó pel que havia fet a Botswana.

Font: Vilaweb

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada