• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimarts, 1 de juliol del 2014

"Abdicació" o renuncia del cap d'estat espanyol


Moment del comunicat  de Joan Carles en el que renuncia a la seva "corona" per transmetre-la al seu fill Felip. 

Davant la "abdicació" realitzada el dilluns 2 juny 2014 pel Cap de l'Estat, Joan Carles de Borbó, els carlins fem la següent valoració: 

1) Joan Carles no pot llegar res perquè no és el legítim Rei

2) Joan Carles va ser designat pel dictador Francisco Franco, primer com "Príncep del Moviment Nacional, i com Príncep d'Espanya, tots dos inventats pel dictador, i posteriorment reconegut per aquest com" Rei d'Espanya ". 

3) Joan Carles ha transmès al seu fill l'herència històrica del franquisme, perquè si és dipositari d'alguna cosa, és de l'herència històrica del franquisme. 

4) Joan Carles ha estat el "Rei" de la Oligarquia Capitalista representada per la cúpula del PSOE i pel PP (Partit Popular). Tots els partits, col·lectius socials estem demanant un referèndum entre monarquia i república perquè el poble triï la forma de govern que més s'assembli i garanteixi les seves llibertats polítiques, socials, educatives, sanitàries, econòmiques, ... 

5) La monarquia que ha representat Joan Carles no és transparent, el seu titular és irresponsable dels seus actes, quan hauria de ser una institució transparent el titular fos responsable dels seus actes. 

6) La monarquia actual està contaminada de casos de corrupció sense aclariment algun, i ha estat font de corrupció econòmica, social i moral, perquè sempre va estar lluny de ser una institució servidora i mantenidora de la justícia per convertir-se en una institució titella dels designis de la Oligarquia Capitalista. 

7) La Oligarquia Capitalista que governa des de l'establiment del sistema capitalista el 1833 es va perpetuar sota la dictadura franquista, i es va mantenir sota aquesta gran farsa "democràcia" gestada sota la "santa transició" amb la que se'ns ha venut als espanyols i al món sencer la gran mentida de Joan Carles com a salvador de la democràcia i del règim de llibertats, sistema controlat en tot moment per aquesta oligarquia capitalista que ha seguit governant a l'ombra, ha seguit enriquint i lucrant-se a costa dels pobles de les Espanyes sense cap tipus de pulcritud ni decor, amb la major avarícia i egoisme del món en el context de crisi econòmica que patim des de final de l'any 2006. 

8) Joan Carles llega al seu fill una institució titella de la burgesia capitalista i del neoliberalisme, una institució corrupta que els ciutadans de a peu no reconeixem com la nostra, perquè la família que la representa és l'hereva dels designis d'un dictador i de una constitució, la del 78 que va ser redactada suposadament sota príncipios democràtics i socials, els quals s'ha fet taula rasa de tots ells, i en canvi manté tots i cadascun dels elements i interessos privats que reforça el paper polític econòmic de l'oligarquia i els especuladors, i que ha donat en orris amb l'economia mixta i enfonsat la socialdemocràcia. 

9) La caiguda dels dos grans partits de torn que garantien el muntatge del bipartidisme, sistema imposat per l'oligarquia i disfressat com democràtic, ha forçat la "abdicació" de Joan Carles qui ja no se sent estimat com a monarca de "tots els espanyols" . Per a mi mai va ser el meu "Rei", simplement el cap de l'Estat per designació franquista a títol de "Rei", i ja està. 

10) L'enfonsament del PP i PSOE en les eleccions europees ha preocupat molt a la Oligarquia ia la institució de la Corona que la representa, i abans que es constitueixi una forta majoria republicana a les Corts Generals després de les eleccions generals i locals representada pels partits de l'Esquerra com PODEM o ESQUERRA UNIDA o COMPROMÍS i els partits nacionalistes com PNB i Convergència Democràtica de Catalunya, o els independentistes com la CUP, ERC, o BILDU, ja que han decidit forçar la "abdicació" de Joan Carles per rellançar la institució de la Corona davant l'opinió pública, i mitjançant aquesta maniobra perpetuar 40 anys de règim oligàrquic representat amb l'actual monarquia neoliberal. 

11) L'obstinació i el compromís de protecció de Joan Carles envers la seva filla Cristina davant el Cas NOOS i el marit d'aquesta, Iñaki Urdangarin ha escandalitzat ha tota l'opinió pública en veure com la fiscalia actuava de palmeros protegint a la Corona i als corruptes sota el seu sostre. Les noves maniobres del govern i la fiscalia de proposar als membres de la Família "regnant" com aforats per aprofundir en la seva consideració generalitzada d'irresponsables, ha forçat també l'abdicació que no s'esperava en absolut tot i les malalties i xacres del Cap de l'Estat Juan Carles. 

12) Felip el seu fill encarna el mateix, encarna una monarquia hereva de la dictadura franquista i dels designis de poder de l'oligarquia capitalista. 

13) Òbviament la maniobra de la "abdicació" o renúncia ve a impedir la proclamació de la III República, i per això li han aconsellat que renunciï ara que està viu i consolidi l'Tron per al seu fill Felip, perquè si esgota fins al darrer moment al seu fill mai ho proclamaran rei. Maniobres de l'oligarquia per seguir mantenint el poder. 

Amb tot això els carlins advertim que no deixem de ser partidaris de la institució de la monarquia encarnada per la família reial Borbó Parma, exactament pel nostre Rei Legítim de les Espanyes don Carles Xavier I, qui està sempre present per a nosaltres com a referent moral d'una futura monarquia socialista autogestionària i confederal on el Rei és l'Alt jutge de la Cort de Justícia dels diferents estats, que Jutja, arbitra i modera en última instància del poder judicial, de manera Subsidiària i de forma Col·legidada, és a dir en companyia de la resta de companys jutges que seran elegits entre els magistrats i advocats de l'Alta Magistratura dels estats que és per a nosaltres la Monarquia: Alt Cos Judicial que ha de ser independent d'eleccions ciutadanes i arbitrarietats polítiques i econòmiques o financeres. La Corona com a símbol del poder de l'Alta Magistratura del Poder Judicial no és apta per a designis econòmics, ni eleccions polítiques perquè això portaria a la dependència del poder judicial respecte del poder polític, i dels interessos econòmics. És una llàstima que no es tingui en consideració una veritable i responsable separació de poders basat en l'ordenament monàrquic aquí explicat. 

La nostra monarquia és una institució multi estatal, plurinacional, i multi constitucional, que reconeix les diferents nacions espanyoles i els diferents estats en què es compon tradicionalment la Monarquia Hispànica. 

Denunciem com carlins a la monarquia franquista en què s'empara i acull l'oligarquia. Reivindiquem que els pobles de les Espanyes puguin pronunciar-se a través d'un referèndum perquè els pobles i nacions de les Espanyes determinin la forma de govern, i no quedi d'aquesta manera tacada i condicionada la institució monàrquica que defensem els carlins com una institució democràtica i socialista. 

La monarquia de Joan Carles com la del seu fill està vinculada al poder executiu i amb la qual cosa és una institució titella i instrument de la Oligarquia Capitalista.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada