• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dissabte, 26 de juliol del 2014

Nou número d'El Federal, la revista del Partit Carlista


Ja és al carrer el número 50 de la revista del Partit Carlista 'El Federal'. Aquest número, del segon semestre de 2012 inclou articles sobre els actes de Montejurra de 2.014 que enguany es va commemorar amb el lema 'Seguimos en la lucha' (Seguim en la lluita) a la famosa muntanya navarresa on les tropes carlistes van aconseguir una notable victòria.

També es tracta l'anàlisi de les eleccions europees que ha suposat dinamitzar el sistema bipartidista a les Espanyes, la ressenya del número de juny de 'Madrid Carlista' i l'abdicació del rei il·legítim, nomenat per Franco, mantenint la continuïtat del règim dissenyat pel dictador i al que els carlistes vam fer front i seguim fent front. El Partit Carlista reclama un referèndum sobre la monarquia com ja vam publicar fa uns dies amb el comunicat 'Davant l'abdicació'.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada