• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dissabte, 19 de juliol del 2014

Protesta pagesa a Reus i Salou contra el Pla de Desenvolupament Rural


Un centenar de pagesos s'han mobilitzat avui amb tractors en una marxa lenta des de Reus a Salou. Els pagesos han sortit a les deu en punt de Reus i han iniciat una marxa lenta per la C-14, una via molt transitada, especialment en ple estiu, que ha hagut de ser tallada al trànsit en sentit Salou. Els tractors han necessitat una hora per recórrer els 9 quilòmetres que separen les dues poblacions. El motiu era denunciar la reducció del 60 % en ajudes directes i agroambientals que preveu el Pla de Desenvolupament Rural. Les comarques catalanes que es veurien més afectades serien Terra Alta, Ribera d'Ebre i Garrigues.
En els propers 7 anys el sector de la fruita seca podria perdre més de 53 milions d'€. La mobilització, convocada per Unió de Pagesos), ha criticat la proposta del Pla de Desenvolupament Rural, que "no preveu mesures específiques per a l'avellaner", així com tampoc cap mesura de sistemes alternatius de lluita contra plagues i malalties en ametllers i garrofers.

El Govern de la Generalitat té temps fins al 30 de juliol per presentar la proposta del nou Pla de Desenvolupament Rural català a la Unió Europea, tot i que prèviament l’ha de lliurar al Govern central. Aquest darrer punt mostra, una vegada més, la necessitat de desevolupar la proposta carlista de model confederal. Aquest evitaria endarreriments similars. El nou Pla de Desenvolupament Rural entrarà en vigor des del moment en què s’obri la primera mesura.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada